One Piece

One Piece för barn – du hittar flera olika modeller på deras hemsida!

One Piece startades 2007 av tre killar från Norge. Knut, Thomas och Henrik. De har numera ett stort utbud av jumpsuits för framför allt vuxna kvinnor och män. Men på senare år har de även skaffat sig ett helt OK utbud av jumpsuits för barn.

Så började det

Den första tiden sålde de tre killarna själva sina alster direkt till sina vänner och vänners-vänners på Norska gymnasium.

Någon gång under 2009 började några framstående, och mindre framstående, bloggar skriva om One Piece på sina hemsidor. Det ledda till att även One Piece spred sig till, i första hand, grann länderna, Sverige och Norge, men senare också till England med flera.

One Piece har tack vare sociala medier blivit något av ett globalt fenomen. Nyligen kunde du till exempel se Justin Bieber i Stockholm, iförd, just en One Piece. Om han ska räknas som barn eller vuxen är en fråga jag lämnar till dig att besvara. 🙂 Andra kändisar som har visat upp sig i detta plagg är Kesha och Christina Milan.

One Piece har för tillfället (2020), och ökande, 1,050,710 fans på facebook.

One Piece barn butiker i Sverige och över världen

One Piece finns såklart att köpa online. Men vad du kanske inte vista är att de också har flera butiker i det stora Nordiska huvudstäderna. Den största butiken i Sverige hittar du naturligtvis i Stockholm, på den fashionabla adressen Grev Turegatan 1 (Östermalm). Tre ytterligare butiker finns i tur och ordning i Göteborg, Malmö och Smögen.

Numera finns One Piece även i USA (New York och Los Angeles).

Berätta gärna för mig om det är någon speciell information som du saknar när det gäller One Piece barn utbudet, kontakta mig här.